Πρόκληση Σκοπίων σε ανώτατο επίπεδο: Ο Ζάεφ κερνάει τον Στόλτενμπεργκ “μακεδονικό κρασί”

Το κρασί εμφιαλώθηκε αποκλειστικά για την περίσταση από το Υπουργείο Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, ωστόσο ονομάστηκε “μακεδονικό”. Photo via Twitter, @Zoran_Zaev




“Περίπατο” φαίνεται πως πηγαίνουν οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις μεταξύ ειδικών ομάδων των δύο πλευρών, Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας σχετικά με τις ετικέτες των μακεδονικών προϊόντων, αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ πρόσφερε την Τρίτη, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, μία φιάλη “μακεδονικό κρασί”, όπως το αποκάλεσε στον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες, ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρει: “Ο Γενς Στόλτενμπεργκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους φίλους και υποστηρικτές μας. «Θα ενταχθείτε στο ΝΑΤΟ» είπε σε ένα σημείο και έδειξε στη δράση ότι η Συμμαχία λειτουργεί και με αυτό εκπληρώνουμε το όνειρο των γενεών. Υγεία Jens, απολαύστε τη γεύση αυτού του μεγάλου μακεδονικού κρασιού.

Το κρασί μπορεί να εμφιαλώθηκε από το βορειομακεδονικό υπουργείο άμυνας ειδικά και μόνο για την περίσταση και να αναγράφει “Βόρεια Μακεδονία” ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι βαφτίστηκε “μακεδονικό” από τον Ζόραν Ζάεφ.

Hellas Journal

Ρίγη συγκίνησης: Επιστρέφουν στην πατρίδα τα λείψανα Ελλήνων πεσόντων από την τουρκική εισβολή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: