Ποδόσφαιρο-Super League: Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό, χωρίς θεατές το ντέρμπι με ΠΑΟ

File Photo: Οι παίκτες του Ολυμπιακού. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 61.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή της Super League, εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον η ποινή αυτή δεν μειωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων (όπου αναμένεται να προσφύγουν οι «ερυθρόλευκοι»), σημαίνει ότι θα υποδεχθούν χωρίς θεατές τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» της 17ης αγωνιστικής, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο ματς της 15ης ημέρας με την ΑΕΛ (18/12).

Για τις υπόλοιπες υποθέσεις της 12ης αγωνιστικής, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλε πρόστιμα 5.000 ευρώ στον ΟΦΗ και 2.000 ευρώ στην ΑΕΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Ηράκλειο, 11.500 ευρώ στην ΑΕΛ για το ματς με το Βόλο, 4.000 ευρώ στον Πανιώνιο και 2.000 ευρώ στον Παναιτωλικό για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, ενώ απαλλάχθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Λαμία, Γ. Συρογιάννης. Τέλος, στον Πανιώνιο επιβλήθηκε ακόμη ένα πρόστιμο, ύψους 5.750 ευρώ, για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: