Πυροβολισμοί στην καρδιά του Βερολίνου: Απόπειρα ληστείας ανακοίνωσε η αστυνομία [video]

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, κοντά σε καφέ στο Charlie checkpoion στο Βερολίνο. EPA/CLEMENS BILAN




Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε πως ελέγχει την κατάσταση μετά τον πυροβολισμό που ρίχθηκε σήμερα στη διάρκεια απόπειρας ένοπλης ληστείας σε κατάστημα στη γερμανική πρωτεύουσα.

«Πιστεύουμε πως ο πυροβολισμός ρίχθηκε στη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε κατάστημα στην Φρίντριχστράσε. Έχουμε θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση», έγραψαν οι αστυνομικοί στο Twitter, χωρίς να κάνουν γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε νωρίτερα περικυκλώσει κτίρια στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας έπειτα από την ειδοποίηση ότι άνδρας πυροβόλησε για άγνωστο λόγο. ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο Twitter.

Το γερμανικό δίκτυο RBB, επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας, είχε από νωρίς μεταδόσει ότι οι πυροβολισμοί πιθανόν να συνδέονται με απόπειρα ληστείας μέσα σε καφέ.

Όπως αναφέρουν αναρτήσεις αυτοπτών μαρτύρων στο Twitter, το περιστατικό συνέβη κοντά στο Charlie checkpoint και δίπλα σε καφετέρια Starbucks.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Βερολίνο, Γερμανία

Επισπεύδει τις διαδικασίες η Άγκυρα: Σήμερα στο κοινοβούλιο το νομοσχέδιο για στρατεύματα στη Λιβύη

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: