Οκτώ εργάτες από τη Λεμεσό επιδιόρθωσαν αφιλοκερδώς τη στέγη άπορης οικογένειας

Τη συγκινητική πρωτοβουλία δημοσιοποίησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Σύνδεσμος Αγκαλιάζω με Αγάπη. Πηγή: Φιλελεύθερος




Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, ενόψει μάλιστα και των εορτών, προέβησαν 8 εργάτες από τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα εργάτες εργοληπτικής εταιρείας, η οποία θέλει να μείνει ανώνυμη, έδωσαν το μεροκάματο τους και εργάστηκαν εθελοντικά προκειμένου να επιδιορθωθεί η στέγη μιας απόρης οικογένειας με δύο παιδάκια, από την οποία εισέρρεε νερό, γράφει ο Φιλελεύθερος.

Τη συγκινητική πρωτοβουλία δημοσιοποίησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Σύνδεσμος Αγκαλιάζω με Αγάπη.

Η διαχειρίστρια της σελίδας Μαρία Αντωνίου έγραψε χαρακτηριστικά «Σήμερα οκτώ άτομα διέθεσαν το μισθό τους, για να επιδιορθώσουν την στέγη οικίας άπορης οικογένειας με δυο παιδάκια στη Λεμεσό!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ανώνυμη εταιρεία που ώθησε το προσωπικό της, ώστε να συμμετέχει σ’ αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία! Ευχαριστούμε επίσης τον φίλο εθελοντή Γιάννη, που το Σάββατο είχε επισκεφθεί την οικία και τοποθέτησε πρόχειρα μερικά κεραμίδια, ώστε να προστατευτεί προσωρινά η οικογένεια από την εισροή νερού από την χαλασμένη οροφή, μέχρι την σημερινή οργανωμένη επιχείρηση αποκατάστασης των ζημιών».

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: philenews

Η απάντηση Κληρίδη σε όσους ζητούν ονόματα για τις καταγγελίες περί «ανελέητης επίθεσης» από ΜΜΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: