Οι επενδυτικές ευκαιρίες για την Αμμόχωστο παρουσιάστηκαν στο Ισραήλ από την ΤΕΒΕΑ

File photo: Aποψη του παραλιακού μετώπου της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου από τη θάλασσα ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και με τη στήριξη του Invest Cyprus στο ξενοδοχείο Hilton στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στα πλαίσια του Cyprus Famagusta Investment Roadshow.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση η ΤΕΒΕΑ, προσθέτοντας πως την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας, η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ισραήλ Θεσσαλία-Σαλινα Σιάμπος και ο Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ Πέτρος Πέτρου.

Ομιλίες έγιναν εκ μέρους του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας από το Γενικό Διευθυντή Δρα Στέλιο Χειμώνα, εκ μέρους του Investment Cyprus από τον Πρόεδρο Μιχάλη Μιχαήλ, εκ μέρους της Εταιρείας Τουριστικής Αναπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Αμμοχώστου από τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη και εκ μέρους της ΤΕΒΕΑ από τον Πρόεδρο Πέτρο Πέτρου.

Ακολούθησαν εξειδικευμένες παρουσιάσεις στα πλαίσια συζήτησης, με συντονιστή τον Μάριο Αννούση, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Invest Cyprus, από τους κ. Μάριο Πέτρου, Μάριο Μαρκουλλή και Πάρη Θεοφάνους.

Στην αποστολή από την Κύπρο συμμετείχαν 20 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Επαρχία Αμμοχώστου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αναπτύξουν επιχειρηματικές σχέσεις με τους 100 περίπου συμμετέχοντες από το Ισραήλ.

Πρόκειται για την πρώτη επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνει η ΤΕΒΕΑ που στόχο είχε την παρουσίαση της Επαρχίας Αμμοχώστου και της επιχειρηματικής της δράσης στο Ισραήλ.

Στόχος ο οποίος επετεύχθη τόσο με την παρουσία των 20 επιχειρήσεων από την Επαρχία Αμμοχώστου όσο και των διακεκριμένων ομιλητών και εισηγητών της εκδήλωσης, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΤΕΒΕΑ ευχαριστεί και δημόσια όλους τους ομιλητές – εισηγητές που παρευρέθηκαν και ιδιαίτερα το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, τον Invest Cyprus, την ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ισραήλ, για όλη τη στήριξη στη διοργάνωση της επιχειρηματικής αποστολής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια εκφράζει προς τις εταιρείες που συμμετείχαν στην αποστολή, οι οποίες επένδυσαν στην προώθηση της Επαρχίας Αμμοχώστου στο Ισραήλ. “Η ΤΕΒΕΑ υπόσχεται ότι θα επενδύσει στις σχέσεις που αναπτύχθηκαν κατά την επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ και ότι το Cyprus Famagusta Investment Roadshow θα γίνει θεσμός και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη του στάση”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

Δεκαεπτά νέους δήμους προβλέπει η Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης [χάρτες]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: