Ο Κλοπ έως το 2024 στο Λιμάνι: Ανανέωσε με τη Λίβερπουλ που βλέπει τίτλο μετά από 29 χρόνια

File Photo: Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ Φωτογραφία viafacebook.com/pg/LiverpoolFC




Με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γίργκεν Κλοπ η Λίβερπουλ. Βάζοντας τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό να το ανακοινώσει, μέσω βίντεο, στον επίσημο λογαριασμό της, στο Twitter.

O Κλοπ θα παραμείνει προπονητής στους «Κόκκινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο, ο Γίργκεν Κλοπ τονίζει στο σχετικό βίντεο: «Πως να το πω; Έκτακτη ειδησεογραφία! Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν τα έχουμε πάει και άσχημα. Επεκτείναμε τη συνεργασία μας μέχρι το 2024. Αυτή είναι μια καλή είδηση για κάποιους, αλλά μία όχι τόσο καλή είδηση για κάποιος άλλους, λυπάμαι… οι δεύτεροι μπορείτε να σταματήσετε τη μετάδοση αυτού του βίντεο. Όσο για τους υπόλοιπους θα σας πω ποιοι είναι οι λόγοι: Λοιπόν, περνάω υπέροχα εδώ. Πάνω απ’ όλα εργάζομαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ! Έχουμε αμοιβαία κατανόηση με τους περισσότερους ανθρώπους εδώ και σκέφτηκα πως είναι μια καλή στιγμή να συνεχίσω. Και βέβαια από τη στιγμή που το ίδιο ήθελε και ο σύλλογος. Κι έτσι το πράξαμε! Δεν ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αισθάνθηκα πολύ άνετα κατά τη διάρκειά τους. θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε μυστικό, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτές τις ημέρες. Λοιπόν, είναι η πρώτη φορά που το λέω και πιστεύω πως είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να το ακούσετε. Θα βλεπόμαστε λοιπόν από εδώ και πέρα ακόμη πιο συχνά!».

Το συμβόλαιό του Κλοπ με τη Λίβερπουλ ολοκληρωνόταν το 2022, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να του προσφέρει διετή επέκταση. Ο Κλοπ βρίσκεται στο «τιμόνι» της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015, με μεγαλύτερη στιγμή του την κατάκτηση του Champions League το 2019, νικώντας στον τελικό με 2-0 την Τότεναμ. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική παρουσία της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Ως τεχνικός της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ σε 234 αγώνες μετράει 141 νίκες, 54 ισοπαλίες και μόλις 39 ήττες, ενώ φέτος βρίσκεται στο +14 από την πρωταθλήτρια Σίτι και στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ, κάνοντας όνειρα τίτλου μετά από 29 χρόνια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λίβερπουλ, Βρετανία

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal