Ντέρμπι απ’ τα παλιά στη Θεσσαλονίκη στο μπάσκετ: Όλο το πρόγραμμα της Basket League

Ο παίκτης του Ηρακλή (Κ) και ο παίκτης του ΠΑΟΚ (Δ) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής- ΠΑΟΚ , για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Μπάσκετ League, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, στο Ιβανώφειο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ




Το 2019 φεύγει με… δράση στην Basket League. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με μάχες σε όλα τα μέτωπα.

Από το πρόγραμμα της ημέρας δεσπόζει η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Άλλωστε και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες απέναντι σε Ήφαιστο Λήμνου και Προμηθέα, αντίστοιχα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό. Η Ένωση θέλει να κλείσει με χαμόγελο το 2019, απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετική, καθώς ο Γιώργος Καλαφατάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της, ενώ προχώρησε και σε μεταγραφές (Σακελλαρίου, Κάλαχαν, Μαραγκίδης).

Ο Προμηθέας «κλείνει» στο σπίτι του το 2019 κόντρα στον Άρη. Η ομάδα της Πάτρας αναμένεται να έχει ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, καθώς ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποκτήθηκε τις προηγούμενες μέρες και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στους «κίτρινους». Από την άλλη, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη ταξιδεύει στην Πάτρα με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη κόντρα στο Λαύριο και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Με πληροφορίες από sdna.gr

Νίκη χωρίς Gianni, αλλά με Θανάση για τα “ελάφια”, κόντρα στους Χοκς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: