Μάχες σώμα με σώμα και τραυματίες μεταξύ οπαδών σε παιχνίδι της Γ’ Εθνικής! [video]

File Photo: Άλλο ένα επεισόδιο από το σίριαλ… επεισόδια στις εξέδρες κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι που διεξήχθη για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής διεκόπη στο 18′ και για τουλάχιστον πέντε λεπτά η ένταση που επικράτησε στο γήπεδο ήταν μεγάλη και το ξύλο ήταν ανελέητο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ




Χάος σε παιχνίδι της Γ’ Εθνικής και μάχες σώμα με σώμα με τραυματίες σημειώθηκαν στον αγώνα Νίκης Αγκαθιάς Ημαθίας με τον Αγροτικό Αστέρα σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ οι γηπεδούχοι μιλούν για δύο τραυματίες παίκτες.

Φαίνεται πως μετά τα τρομερά επεισόδιο στο λόγ παιχνίδι, η γηπεδική βία δεν ζει και βασιλεύει μόνο στη Super League μεταξύ των ομάδων με τις μεγάλες οπαδικές μάζες; Τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, όπως σημειώνει το ethnos.gr, της Νίκης Αγκαθιάς με τον Αγροτικό Αστέρα επιβεβαιώνουν ότι οι χούλιγκαν υπάρχουν παντού. Ακόμη και στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι που διεξήχθη για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής διεκόπη στο 18′ του α’ ημιχρόνου και για τουλάχιστον πέντε λεπτά η ένταση που επικράτησε στο γήπεδο ήταν μεγάλη, όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα του emvolos.gr και το ξύλο ήταν ανελέητο, αρχικά μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων και στη συνέχεια των οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις.

  • Ρίψεις αντικειμένων και διακοπή του αγώνα

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο προπονητής των γηπεδούχων υπήρξαν και δύο παίκτες που τραυματίστηκαν από ρίψεις αντικειμένων από την εξέδρα των φιλοξενούμενων.
Μετά από διαβουλεύσεις των δύο ομάδων με τον διαιτητή, εν τέλει αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα.

Με πληροφορίες από το ethnos.gr και του emvolos.gr

Περίπατος για τον Ολυμπιακό το πέρασμα από το Αγρίνιο: Επικράτησε 3-0 επί του Παναιτωλικού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: