Κλοπή – μαμούθ με θύμα την κόρη του Εκλστοουν: Αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 64 εκατ. δολαρίων

Η κόρη του βαθύπλουτου πρώην ιδιοκτήτη της F1, Ταμάρα Έκλστοουν. Photo Via Twitter




Η Ταμάρα Έκλστοουν, η κόρη του πρώην αφεντικού της Φόρμουλα Ένα Μπέρνι Έκλστοουν, έπεσε θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι διαρρήκτες αφαίρεσαν από το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο κοσμήματα αξίας 64, 4 εκατομμυρίων δολαρίων ευρώ στη διάρκεια μιας 50λεπτης διάρρηξης, γράφει σήμερα η εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ταμπλόιντ, τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν την Παρασκευή στο σπίτι της 35χρονης, κοντά στο Hyde Park, κατορθώνοντας να ξεφύγουν από τους φρουρούς ασφαλείας και παραβίασαν χρηματοκιβώτια μέσα στην κρεβατοκάμαρά της.

Η Ταμάρα, η οποία είναι μοντέλο, είχε μόλις φύγει από τη χώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων όταν έγινε η διάρρηξη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά ερωτηθείσα για την υπόθεση είπε ότι η αστυνομία κλήθηκε σε οικία του δυτικού Λονδίνου λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα της Παρασκευής για μια υπόθεση διάρρηξης.

“Οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί. Έγινε γνωστό ότι μια ποσότητα μεγάλης αξίας κοσμημάτων είχε κλαπεί. Δεν έγιναν συλλήψεις. Οι έρευνες συνεχίζονται”.

Κανένα μέλος της οικογένειας Έκλστοουν δεν ήταν διαθέσιμο να σχολιάσει.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

Την πρώτη αρωματισμένη τσάντα λάνσαρε ο οίκος Fendi με το θρυλικό αρωματοποιό Kurkdjian

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: