Κατάρρευση γέφυρας υπό κατασκευή στην Πάφο λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης

File photo:ΚΥΠΕ




Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευή  γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία,  ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση, αφού η υπό κατασκευή γέφυρα που ενώνει τα δύο χωριά, έχει καταρρεύσει, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.

Σε δηλώσεις της  στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή. Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν ένα μήνα περίπου και η κατασκευή της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα.

Όπως είπε , πως το κόστος της γέφυρας μετά την ολοκλήρωση της ανέρχεται στις 400χιλ. ευρώ και ο στόχος για την ολοκλήρωση της γέφυρας είναι το 2021.

Εξάλλου  λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου- Μανδριών, στην επαρχία Πάφου. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Κική Περικλέους/ΑΧΡ
Πάφος, Κύπρος

Η ανάρτηση του Ακιντζί για τα Χριστούγεννα: Οι ευχές και τα μηνύματα στο Facebook

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: