Η μεγάλη σύναξη των πασοκογενών στο Κάραβελ: 120 στελέχη θα παραστούν σε ομιλία του Τσίπρα

File Photo:H κυβέρνηση ευτελίζει τον θεσμό του Προέδρου τςη Δημοκρατίας σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας. Photo via Twitter, @atsipras




Την πρώτη τους δημόσια και… en bloc παρουσία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν απόψε 120 στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ παρακολουθώντας στις 7  το απόγευμα στο ξενοδοχείο Κάραβελ, ομιλία του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα.

H σημερινή «συγκέντρωση» λαμβάνει χώρα στον απόηχο των υπόγειων αντιδράσεων που προκαλεί στην Κουμουνδούρου όχι τόσο η διεύρυνση προς την κεντροαριστερά αλλά η ενσωμάτωση στο όλο εγχείρημα, συγκεκριμένων στελεχών, η πολιτική διαδρομή των οποίων δεν κρίνεται πάντα… συνάδουσα με το προφίλ και τα χαρακτηριστικά της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος των διοργανωτών είναι η σημερινή εκδήλωση να είναι ιδιαίτερα μαζική με στόχο οι προερχόμενες από την Κουμουνδούρου ενστάσεις να αρχίσουν να κάμπτονται.

Προς αυτόν τον σκοπό έχει υπάρξει προσκλητήριο σε ουκ ολίγους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να φανεί ότι η ώσμωση με τα πασοκογενή στελέχη μπορεί να μην είναι θερμή, αλλά τουλάχιστον είναι ανέφελη.

Γκλέτσος, Κραουνάκης και το… ΠΑΣΟΚ στην ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει το Σάββατο: Τα ονόματα

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: