Επισκέψιμα τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού από 6-8 Δεκεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διευκρινίζει ότι για την ασφαλή επιβίβαση και ξενάγηση στα πολεμικά πλοία οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν αθλητικά ή ίσια υποδήματα, η δε είσοδος στο υποβρύχιο επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 14 ετών. Φωτογραφία υπουργείο Άμυνας




Τρία πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού πρόκειται να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά (ΟΛΠ) προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να τα επισκεφθεί, με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για τη φρεγάτα «Κουντουριώτης», το υποβρύχιο «Κατσώνης» και την πυραυλάκατο «Ρούσσεν».

  • Οι ώρες του επισκεπτηρίου είναι οι εξής: Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, από 14:00 έως 17:00, το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, από 9:00 π.μ. έως 17:00 και την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, από 9:00 π.μ. έως 17:00.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διευκρινίζει ότι για την ασφαλή επιβίβαση και ξενάγηση στα πολεμικά πλοία οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν αθλητικά ή ίσια υποδήματα, η δε είσοδος στο υποβρύχιο επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 14 ετών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ΠΝ ενισχύει την παρουσία του στην Κρήτη, και δηλώνει παρόν στις προκλήσεις προς νότο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: