Έντονη κακοκαιρία στην Κύπρο: Κατολισθήσεις βράχων-Διακοπή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες

Καταιγίδες πλήττουν πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.




Κατολισθήσεις βράχων και συσσώρευση νερού παρατηρούνται στο δρόμο Παραμύθας – Γεράσας – Αγρού, μετά από έντονη βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή.
Σε ανακοίνωση της η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν όσο μπορούν τη διακίνηση στον εν λόγω δρόμο.

Επίσης η αστυνομία αναφέρει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και των βροχοπτώσεων, οι οποίες σε κάποιες περιοχές είναι πολύ έντονες, καλεί δεν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής σε 1 άντληση ομβρίων υδάτων από από συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων στην Κοινότητα Αυγόρου της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι αυτή την στιγμή επιχειρεί περίπου σε 10 περιπτώσεις κλήσεων ρυμούλκησης οχημάτων με επιβαίνοντες τα οποία ακινητοποιήθηκαν εντός πλημμυρισμένων δρόμων χωρίς να παρουσιάζονται κίνδυνοι ή ιδιαίτερα προβλήματα.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, βαροµετρικό χαµηλό µε κέντρο εντοπισµένο στην νότιο Αδριατική κινείται νοτιοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό της περιοχής.

Διακοπή σε τρεις σημερινούς αγώνες της 10ης αγωνιστικής
Η συνεχόμενη βροχόπτωση προκάλεσε διακοπή σε τρεις σημερινούς αγώνες της δέκατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο αγώνας Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών διακόπηκε στο 29ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση. Το σκορ ήταν στο 0-0.

Ο αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου γιατί την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων U19 Α’ Κατηγορίας καθώς και αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Παίδων U17.

Θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30.

Ο αγώνας Ομόνοια Ψευδά – Άρης διακόπηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Ψευδά.

Ο αγώνας Αγία Νάπα – ΑΣΙΛ Λύσης διακόπηκε στο 73ο λεπτό και όταν το σκορ ήταν στο 0-0.Ο αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου γιατί στο γήπεδο υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων U19 Α’ Κατηγορίας, ούτε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, γιατί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου υπάρχει ο προγραμματισμένος αγώνας Αλκή – Αγία Νάπα που θα είναι τηλεοπτικός. Θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του μετά τη διακοπή των εορτών και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Αλκή – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 2-0
Ονήσιλλος Σωτήρας – Ακρίτας Χλώρακας 4-2
ΠΟ Ξυλοτύμπου – ΑΕΖ 3-0
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Αναγέννηση Δερύνειας 0-2

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Η Τουρκία να δείξει σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και στους ηγέτες της ΕΕ, τονίζει ο Κούσιος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: