Δύσκολα θα πιάσουμε τη Λίβερπουλ, παραδέχεται ο Γκουαρντιόλα: Στόχος το champions league

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκοπυαρντιόλα EPA/JON SUPER




Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκτιμά ότι είναι «μη ρεαλιστικό» να πιστεύει κάποιος ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορέσει να… προσπεράσει τη Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League.

Παρότι οι «πολίτες» νίκησαν 3-1 τη -δεύτερη της βαθμολογίας- Λέστερ, παραμένουν 11 βαθμούς πίσω από τους «κόκκινους», οι οποίοι έχουν κι έναν αγώνα λιγότερο. Επιπρόσθετα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει ηττηθεί στην τρέχουσα σεζόν, καθώς παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα για 34 παιχνίδια, όταν η Μάντσεστερ Σίτι τη νίκησε 2-1 στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ» στις 3 Ιανουαρίου. Κάπως έτσι, ο Ισπανός τεχνικός επικεντρώνεται στις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Σίτι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής (27/12) με τη Γουλβς στο «Μολινό».

«Ελπίζω ότι η Λέστερ θα πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ στο επόμενο παιχνίδι, αλλά πριν από αυτό πρέπει να σκεφτούμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τη Γουλβς εκτός έδρας» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα και συμπλήρωσε: «Όμως, νομίζω ότι είναι μη ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε ότι θα κυνηγήσουμε μια ομάδα, η οποία έχει 60 νίκες σε 70 παιχνίδια. Εάν αυτοί χάσουν μερικά παιχνίδια κι εμείς συνεχίσουμε να νικάμε, δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα χάσουν τέσσερα ή πέντε παιχνίδια σε 10, 11, 12 αγώνες, επειδή είναι μια απίστευτα δυνατή ομάδα. Απλά πρέπει να χαλαρώσουμε και να παίξουμε με τον τρόπο που παίξαμε κόντρα στη Λέστερ και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα παιχνίδια μας για να εξασφαλίσουμε την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν και, μετά από αυτό, ποτέ δεν ξέρεις…».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: