Δήλωση συγνώμης από τη Νίνα Κασιμάτη για το “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”

FILE PHOTO: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη μετά τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας και των συνδικαλιστών της Αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Ακόμη επιτέθηκε στη ΝΔ αλλά και σε εκείνους που δεν κατάλαβαν το νόημα της ανάρτησής της.

Η δήλωση της κ Κασιμάτη:

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς» .

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, είχε έρθει  σε επικοινωνία με την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, και της ζήτησε από να επικοινωνήσει με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου εκείνη να ανακαλέσει την έκφραση «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Επίσης, τόσο η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) όσο και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά της βουλευτού.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Μήνυση κατά Κασιμάτη από Αστυνομικούς και Ειδικούς Φρουρούς: Να ανακαλέσει ζητεί ο Τασούλας

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: