Δεν έκλεισε ο Σλούτσκι στην ΑΕΚ, στον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα στρέφεται τώρα ο Ίβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Ο Λεονίντ Σλούτσκι ήταν ο πρώτος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, συναντήθηκε χθες στην Ολλανδία με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος του ανέλυσε το πρότζεκτ της Ένωσης, αλλά η υπόθεση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρήσει. Ο Ρώσος προπονητής φέρεται να ζήτησε περισσότερο χρόνο για να δώσει την απάντησή του, «πολυτέλεια» που η ΑΕΚ δεν έχει, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν τον Σλούτσκι να απαντά αρνητικά επειδή δεν πείστηκε.

Εκ των πραγμάτων πια, ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» αλλάζει πλάνο και στρέφεται στον 55χρονο Ιταλό Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είχε απασχολήσει το σύλλογο μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Καρέρα, που έκανε σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Γιουβέντους και Νάπολι, είχε θητεύσει στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε, τόσο στη «βέκια σινιόρα» (2012-2014) όσο και στην Εθνική Ιταλίας (2014-2016).

Τελευταία δουλειά του Καρέρα ήταν εκείνη στη Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία πήγε το 2016 και αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2018. Με το σύλλογο της ρωσικής πρωτεύουσας μέτρησε 87 αγώνες, έχοντας απολογισμό 48 νίκες, 18 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στο “ρελαντί” ο Παναθηναϊκός με άνεση στους “16”: Επικράτησε 2-0 επί της Παναχαϊκής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: