Χριστουγεννιάτικο βίντεο – γρίφος από τον Κέβιν Σπέισι σε ύφος…”House of Cards” [video]

File photo: Από παλαιότερη ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι ως Φρανκ Αντεργουερ. Photo via Twitter@KevinSpacey




Ο Κέβιν Σπέισι ανάρτησε ένα δεύτερο χριστουγεννιάτικο βίντεο, εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα του στο “House of Cards”, στο οποίο εμφανίζεται καθισμένος μπροστά στο τζάκι να δίνει ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, αλλά και συμβουλές πώς μπορεί κανείς να αντεπιτεθεί όταν του επιτίθενται…

Και πέρσι ο Κέβιν Σπέισι είχε δημοσιεύσει βίντεο την παραμονή των Χριστουγέννων, ενσαρκώνοντας τον χαρακτήρα του Αντεργουερ απ’ το House of Cards. Σε εκείνο το μήνυμα ο Σπέισι υπερασπιζόταν τον εαυτό του έναντι των κατηγοριών που του είχαν αποδοθεί για σωρεία σεξουαλικών επιθέσεων.

Το περσινό τρίλεπτο βίντεο μάζεψε  4.5 εκατομμύρια views σε 24 ώρες.

Στο φετινό μήνυμα και πάλι ο Σπέισι μιλάει με τη χροιά του Φρανκ Αντεργουερ και κοιτάζει και πάλι κατευθείαν την κάμερα. “Πραγματικά δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι;” ρωτάει.

Να σημειωθεί ότι το φετινό βίντεο φέρει τον “KTWK,” από τα αρχικά των λέξεων της φράσης “Kill Them with Kindness” [σκότωσέ τους με καλοσύνη] με την οποία κλείνει το σύντομο μήνυμά του ο Σπέισι.

Ο Σπέισι αναφέρεται στην υγεία του και στις κατηγορίες εναντίον του οι οποίες, ωστόσο, κατέπεσαν. Ομως, ο ηθοποιός απολύθηκε γι’ αυτές από το “House of Cards” πριν η σειρά φτάσει στην τελική σεζόν.

Ο Σπέισι περιγράφει το 2019 σαν μια “πολύ καλή χρονιά”, στη διάρκεια της οποίας “επανήλθε η υγεία” του. Το 2020, λέει, θέλει “περισσότερο καλό σ’ αυτό τον κόσμο”.

“Ξέρω τί σκέφτεστε, σοβαρολογεί; Είμαι σοβαρός μέχρι θανάτου”, αναφέρει.

“Την επόμενη φορά που κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να βγείτε στην επίθεση. Αλλά μπορείτε επίσης να κρατήσετε τα πυρά σας και να κάνετε το αναπάντεχο. Μπορείτε να τον… σκοτώσετε με καλοσύνη”.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με δυσοίωνη, τρομακτική μουσική…

Πηγή: CNN

“Κατάληψη” στις βιντεοοθόνες της Times Square κάνει κάθε βράδυ ο Γουίλιαμ Κέντριτζ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: