Χρησιμοποιούν τη διαφθορά για να εκβιάσουν τον Αναστασιάδη: Η “συμμορία” της Αθήνας…

File Photo: Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας για να εκφράσουν την στήριξή τους στον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσο Παπαδόπουλο, λίγο μετά το διάγγελμά του προς τον Κυπριακό λαό κατά το οποίο κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν το φιλοτουρκικό Σχέδιο Ανάν, ψηφίζοντας `ΟΧΙ` στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004. Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ




Η γνωστή “συμμορία” βιάζεται πολύ… Έχει ήδη ξεκινήσει από την Αθήνα την εκστρατεία για το νέο …δημοψήφισμα και τις επόμενες …προεδρικές εκλογές στην Κύπρο.

Τα μέλη της “συμμορίας” πιστεύουν ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα. Και ετοιμάζονται για την τελευταία βολή, που θα παραδώσει την Κύπρο στην Τουρκία.

  • Πόσο ανόητοι… Δεν βλέπουν ούτε μέχρι τη …μύτη τους! Θα δεχθεί λύση συμφέρουσα προς τους πολίτες του νησιού η σημερινή ηγεσία της κατοχικής δύναμης; Μόνο αν η “λύση” παραδίδει την Κύπρο στην Τουρκία…

Οι βολές εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων δείχνουν και τους ενόχους αυτής της αθλιότητας. Μερικοί Ελληνοκύπριοι «πολίτες του κόσμου» δεν  μπορούν να καταλάβουν ότι για τις τύχες των λαών δεν αποφασίζουν οι ξένοι. Αποφασίζουν οι πολίτες.

  • Και με την ευκαιρία να θυμίσω ότι όπως ξαφνικά ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για το πρώην δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη, το ίδιο ξαφνικά σταμάτησαν. Γιατί άραγε; Αξίζει να το ψάξει κανείς!
  • “Μυρίζει” συνδιαλλαγή μεταξύ των “ενδιαφερομένων” μερών. Εννοώ τον πρόεδρο της Κύπρου και αυτών που τον “σούταραν” για σχέσεις του πρώην δικηγορικού του γραφείου με τους ολιγάρχες και τις αγοραπωλησίες των “χρυσών” διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, όλοι αυτοί που κάνουν αποκαλύψεις (με ή χωρίς εισαγωγικά για τη διαφθορά στο νησί) γιατί δεν ασχολούνται με όλα τα γραφεία; Μήπως έχουν κάποια σχέση και οι ίδιοι; “Βοά” η Κύπρος!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυστυχώς η Ένωση Συντακτών Κύπρου έχει μετατραπεί σε πολιτική οργάνωση. Ο πρόεδρος της και μερικοί άλλοι, στοιχίζονται για να δράσουν την ώρα της …κρίσης. Κρίμα…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο συνάδελφος Κώστας Βενιζέλος στον Φιλελεύθερο της Κύπρου, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας είχε ενημερωθεί από τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη για την απόφαση προσφυγής της Λευκωσίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η ενημέρωση έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού στη Λευκωσία, στις 7 Οκτωβρίου. Γιατί ο κ. Δένδιας δεν βγαίνει δημόσια να πει την αλήθεια;

Μιχάλης Ιγνατίου, Hellas Journal

Φταίνε οι Κύπριοι, όχι η κατοχική Τουρκία: Το νεοφανές αφήγημα των εν Ελλάδι …εκσυγχρονιστών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: