Πέμπτος ο Χρήστου στον τελικό 200μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό: Αξιόλογη εμφάνιση με προοπτικές

O Απόστολος Χρήστου, ήρθε πέμπτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα. Photo via Apostolos Christou (facebook)
Την πέμπτη θέση των 200μ. ύπτιο κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε στον τελικό σε 1:51.24, ελάχιστα πιο αργά σε σχέση με το πανελλήνιο ρεκόρ (1:51.12) που σημείωσε στον πρωινό προκριματικό, ολοκλήρωσε μία εξαιρετικά αξιόλογη εμφάνιση σε αυτό το αγώνισμα και στρέφει πλέον την προσοχή του στα 100μ. (ο προκριματικός και ο ημιτελικός γίνονται αύριο 5/12), όπου τρέφει ακόμη υψηλότερες βλέψεις.

Στον σημερινό τελικό ο Χρήστου γύρισε δεύτερος στα 50μ. και τρίτος στα 100μ., αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον πολύ γρήγορο ρυθμό της πρώτης τετράδας. Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε για πέμπτη φορά στην καριέρα του ο Πολωνός Ράντοσλαβ Καβέτσκι, που τερμάτισε σε 1:49.26, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνερ με 1:50.05 και την τρίτη ο Βρετανός Λιουκ Γκρίνμπανκ με 1:50.09.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal