Αποδοκιμασίες στα δικαστήρια Κορίνθου για τους δράστες της δολοφονίας της 73χρονης [video]

Ένταση στα δικαστήρια Κορίνθου για τους δολοφόνους της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. Korinthos.gr




Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν οι δύο δράστες της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλες στα πρόσωπα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία. Πλέον θα απολογηθούν για το έγκλημα την ερχόμενη Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, επανέλαβαν πως έχουν μετανιώσει για το έγκλημα. Με γρήγορα βήματα μπήκαν στα ενδότερα και λίγο αργότερα βγήκαν για να μπουν στα αυτοκίνητα της Ασφάλειας.

Τότε ο λιγοστός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξέσπασε σε αποδοκιμασίες. «Φτου σας φονιάδες», φώναξαν κάποιοι, με τις τηλεοπτικές κάμερες, να δίνουν μάχη για ένα τους πλάνο.

Σοκ προκαλεί η ομολογία των δύο Ρομά, για τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους στις 7 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες 26 και 28 ετών, που παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και εμφανίζονται μετανιωμένοι, σκότωσαν την ηλικιωμένη, για να της κλέψουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, ενώ έκανε τα ψώνια της στη λαϊκή.

Οι Ρομά δολοφόνοι της 73χρονης, τώρα ζητούν συγνώμη από την “οικογένεια του θύματος”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: