Αντιδήμαρχος στην Τουρκία εξευτιλίζει υπάλληλο και προκαλεί ακόμα και την αντίδραση Ερντογάν [video]

File Photo:Η πλειονότητα των ανθρώπων παραμένουν άνεργοι και δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η ποινή που επέβαλε αντιδήμαρχος συνοικίας της Κωνσταντινούπολης σε υπάλληλο επειδή… δεν σηκώθηκε όταν πέρασε από μπροστά του, γράφει το Έθνος. Το γεγονός προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνση τέτοιων αλαζόνων από τα δημόσια αξιώματα.

Ο Βεϊσέλ Ιπεκτσί, αντιδήμαρχος στη συνοικία Γκιούνγκιορέν, τιμώρησε έναν οδηγό, που εργάζεται στο δημαρχείο, διατάζοντάς τον να κάτσει μπροστά από τις τουαλέτες και κάθε φορά που θα περνάει να σηκώνεται όρθιος δείχνοντάς του τον σεβασμό του.

Η απίστευτη τιμωρία επιβλήθηκε στον οδηγό επειδή λίγο πριν είχε… τολμήσει να μην σηκωθεί από την καρέκλα του την ώρα που περνούσε από μπροστά του ο αντιδήμαρχος.

  • Έτσι, ο Βεϊσέλ Ιπεκτσί βλέποντας την… αναιδή συμπεριφορά του υπαλλήλου του τον ρώτησε: «Δεν με γνώρισες; Γιατί δεν σηκώνεσαι όταν με βλέπεις;». Ο οδηγός δικαιολογήθηκε ότι «πρόεδρέ μου, δεν κατάλαβα ότι ήσασταν εσείς», αλλά ο αντιδήμαρχος δεν πείστηκε και σηκώνοντάς τον, τον οδήγησε στις τουαλέτες, λέγοντάς του ότι «από δω και πέρα θα κάθεσαι εδώ και θα σηκώνεσαι κάθε φορά που με βλέπεις».

Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλαν συνάδελφοι του υπαλλήλου στον ίδιο τον δήμαρχο, ο οποίος ζήτησε αμέσως να σταματήσει η τιμωρία και την παραίτηση του αντιδημάρχου του.

  • «Μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός που συνέβη στο δημαρχείο μας, ο αντιδήμαρχος παραιτήθηκε. Ζητάμε συγνώμη από τον συνάδελφο και από τους πολίτες του Γκιούνγκιορέν», δήλωσε ο δήμαρχος Μπουνιαμίν Ντεμίρ.

Τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου καυτηρίασε και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, τονίζοντας ότι οι αλαζόνες δεν έχουν θέση στην τουρκική κοινωνία.

«Όποιος ραγίζει τις καρδιές των ανθρώπων και τους πληγώνει και όποιος κοιτάει αφ’ υψηλού και με αλαζονεία τους πολίτες λόγω της θέσης του, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν θέση ανάμεσά μας», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που –παρεμπιπτόντως- όλοι σηκώνονται όπου εμφανίζεται, διαφορετικά αποτελεί μεγάλη αγένεια- απέναντι στον «ηγεμόνα», όπως είναι το προσωνύμιό του.

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ

Άλλοι έντεκα Γάλλοι τζιχαντιστές, κυρίως γυναίκες, απελαύνονται από την Τουρκία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: