Αναστασιάδης και Ακιντζί σε δεξίωση των ΗΕ την Τρίτη: Χαιρετισμός από την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

File Photo: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε παλαιότερη συνάντησή του με τον Μουσταφά Ακιντζί. ΚΥΠΕ, Σταύρος Ιωάννίδης




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, θα παραστούν αύριο Τρίτη, το βράδυ, σε δεξίωση που παραθέτει στο Λήδρα Πάλας το γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.

Οικοδέσποινα της δεξίωσης, που διοργανώνεται με την ευκαιρία του τέλους του έτους, είναι η Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ και Ειδική του Αντιπρόσωπος στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, και σε αυτή έχουν προσκληθεί, εκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίοι απάντησαν θετικά στην πρόσκληση, πολιτικοί και άλλες προσωπικότητες και από τις δυο κοινότητες της Κύπρου, καθώς και ξένοι διπλωμάτες.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19:00 έως τις 21:00 και κατά τη διάρκειά της η κ. Σπέχαρ αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των επαφών του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προσέλθει στη δεξίωση στις 2015.

ΚΥΠΕ, Μαρία Κονιώτου,
Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ

 

Να χαμηλώσουν οι τόνοι απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, ζητά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: