Άλμα αλά… Τζόρνταν για τον Ρονάλντο: Έφτασε στα 2,56 μέτρα από το έδαφος, κεφαλιά και γκολ [photos]

O Ρονάλντο, με άλμα 70 εκατοστών –όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα tuttosport- έφτασε στα 2,56 μέτρα από το έδαφος, 12 εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, νίκησε τον αντίπαλο αμυντικό Μούρου και έμεινε ένα δευτερόλεπτο στον αέρα πριν σκοράρει. Photo via Twitter, @Christiano




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε με εντυπωσιακή κεφαλιά το γκολ που χάρισε χθες τη νίκη (1-2) στη Γιουβέντους στην αναμέτρηση με την Σαμπντόρια στη Τζένοα, αλλά ο Πορτογάλος επιθετικός δεν ήξερε πόσο ψηλά πήδηξε για να τα καταφέρει, κάτι που έμαθε μετά το τέλος του αγώνα από τους δημοσιογράφους.

O Ρονάλντο, με άλμα 70 εκατοστών –όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα tuttosport- έφτασε στα 2,56 μέτρα από το έδαφος, 12 εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, νίκησε τον αντίπαλο αμυντικό Μούρου και έμεινε ένα δευτερόλεπτο στον αέρα πριν σκοράρει.

«Έφτασα τα 2.56 μέτρα; Δεν το ήξερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και η Σαμπντόρια έπαιξε πολύ καλά. Όλη η ομάδα είχε τη σωστή στάση. Ήταν καλό γκολ και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ρονάλντο στο Sky Italia.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τορίνο, Ιταλία

Ολυμπιακό ρεκόρ: Το αρχικό μανιφέστο του Κουμπερτέν πωλήθηκε 7,9 εκατομμύρια ευρώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: