Το Κυπριακό συζήτησαν Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων εγκαινίασε κύκλο επαφών της με τα κοινοβουλευτικά Κόμματα, πραγματοποιώντας την πρώτη της συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και συνεργάτες του, στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία. ΚΥΠΕ




Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων εγκαινίασε σήμερα τον κύκλο επαφών της με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, πραγματοποιώντας την πρώτη της συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και συνεργάτες του, στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το Κυπριακό, ενόψει και της τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο στις 25 τρέχοντος μηνός, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δράσεις των κατεχόμενων δήμων καθώς και προσφυγικά προβλήματα.

Στόχος του κύκλου επαφών της Επιτροπής είναι η διατήρηση τακτικής επικοινωνίας των Κατεχόμενων Δήμων με τους πολιτικούς φορείς του τόπου για αλληλοενημέρωση και συντονισμό στις ενέργειές μας για το εθνικό θέμα, αλλά και για προώθηση λύσεων σε ζητήματα που αγγίζουν τον προσφυγικό μας κόσμο.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

Τατάρ και Οζερσάι επανήλθαν: Θέλουν δύο κράτη και στενές σχέσεις με την Τουρκία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: