Θλίψη για το θάνατο του δημοσιογράφου Λουκή Λουκαΐδη: Το πρωί του Σαββάτου η κηδεία

Ο Λουκής Λουκαΐδης εντάχθηκε στις γραμμές της Ένωσης Συντακτών Κύπρου το 1968 και στο μητρώο μελών της οργάνωσης σήμερα φέρει τον αύξοντα αριθμό 27. Photo via sigmalive




Σε ηλικία 73 χρόνων απεβίωσε την Πέμπτη βετεράνος δημοσιογράφος Λουκής Λουκαΐδης, γνωστός και επιτυχημένος αστυνομικός ρεπόρτερ για δεκαετίες.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 11 π.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Έγκωμη.

Ο Λουκής Λουκαΐδης εντάχθηκε στις γραμμές της Ένωσης Συντακτών Κύπρου το 1968 και στο μητρώο μελών της οργάνωσης σήμερα φέρει τον αύξοντα αριθμό 27. Υπήρξε δραστήριος, αεικίνητος και πάντοτε εγκαίρως και πλήρως πληροφορημένος στα θέματα που παρακολουθούσε, αναφέρει η ΕΣΚ.

Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1946 στο χωριό Μένοικο, φοίτησε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο και μπήκε στη δημοσιογραφία το 1968. Το 1971 προσελήφθη στην εφημερίδα “Αγών” όπου και παρέμεινε μέχρι που η εφημερίδα ανέστειλε την έκδοσή της το 1998. Προσελήφθη στη συνέχεια στον ΑΝΤΕΝΑ, το ΣΙΓΜΑ και την εφημερίδα “Σημερινή”.

Η ΕΣΚ θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του και θα καταθέσει στεφάνι.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Παρασκευής: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: