Τα νέα κλειστά κέντρα για μετανάστες θα έχουν ιατρείο, κυλικείο, χώρους άθλησης, σχολείο, ναό

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρουσιάζει Επιχειρησιακό Σχέδιο της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος, Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Λεπτομερή περιγραφή για τα νέα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα που θα κατασκευαστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να παραμένουν σε αυτά όσοι εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα έως ότου αποφασίζουν για την τλύχη τους οι αρμόδιες υπηρεσίες έδωσε την Τετάρτη η κυβέρνηση δια του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Όπως φαίνεται στην κάτοψη τα νέα κέντρα θα έχουν κτήρια διαμονής, εστιατόρια, κυλικεία, σχολείο, χώρους λατρείας, ιατρείο και χώρους αναψυχής.

Με μoβ χρώμα είναι τα κτήρια διαμονής. Δίπλα τους θα είναι ένα εστιατόριο και δύο κυλικεία καθώς και δύο εγκαταστάσεις για πλυντήριο. Στο κέντρο θα βρίσκονται χώροι αθλοπαιδιών και «πλατείες». Δίπλα τους με ανοιχτό γαλάζιο θα είναι ο χώρος λατρείας. Με ανοιχτό πράσινο είναι οι εγκαταστάσεις του προσωπικού και με κόκκινο τα ιατρεία και ακριβώς δίπλα τους το διοικητήριο.

Κλείνει η Μόρια, φρένο στις ΜΚΟ, δημιουργούνται 5 κλειστά κέντρα των 5.000 ατόμων: Όλο το σχέδιο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: