Συσκέψεις Ακιντζί με συνεργάτες του ενόψει της τριμερούς στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου

File Photo: Ο Μουσταφά Ακιντζί. EPA, SALVATORE DI NOLFI




Την προετοιμασία για την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου συνεχίζει ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος συσκέφθηκε με την διαπραγματευτική του ομάδα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι ο Ακιντζί συνεχίζει την προετοιμασία με τα μέλη της διαπραγματευτικής του ομάδας, ενώ για διάφορες πτυχές συναντάται με διαφορετικούς ακαδημαϊκούς, χωρίς να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό.

Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθεί με την ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ στις 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο ψευδο- «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι στις 9 Νοεμβρίου, το Σάββατο, στην Αντάλια της Τουρκίας, στο περιθώριο της 24ης Υπουργικής Συνόδου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας.

Ο Τσαβούσογλου έγραψε στον λογαριασμό του στο Τουίτερ ότι αξιολόγησε με τον Οζερσάι τις σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ: Υιοθέτησαν τις αποφάσεις για κυρώσεις εναντίον των τουρκικών παραβιάσεων

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: