Συναγερμός στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί και πληροφορίες για νεκρό στη London Bridge [video]

Αστυνομικά οχήματα και ασθενοφόρα κατέφθασαν στην Γέφυρα του Λονδίνου. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA




Πυροβολισμοί  ακούστηκαν στην London Bridge και η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και εκκένωσε τη Γέφυρα.  Με ανάρτηση στο Twitter η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε κλήση για “μαχαίρωμα’ κοντά στην Γέφυρα του Λονδίνου και κατέφθασε στο σημείο όπου “πιστεύεται” ότι “αρκετά άτομα έχουν τραυματιστεί”.

Το Reuters επικαλούμενο πηγή των δυνάμεων ασφαλείας μετέδωσε ότι ένας άνδρας  μαχαιρώθηκε σήμερα στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου και αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν ύποπτο.

Λίγο νωρίτερα  η βρετανική αστυνομία είχε αναφέρει ότι από πρώτη άποψη φαινόταν πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε από άγνωστο. “Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια αντιμετώπισης επεισοδίου στην London Bridge” ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Reuters.

Το Sky news και το Reuters μετέδωσαν  ότι η αστυνομία “πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα” στη Γέφυρα, ενώ το  BBC μετέδωσε ότι ακούστηκαν δυο πυροβολισμοί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν πράγματι έναν άνδρα να είναι πεσμένος και μάλλον αναίσθητος στην London Bridge. Περιστοιχίζεται από τρεις ένοπλους αστυνομικούς.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: