Στην κορυφή ξανά ο Ολυμπιακός: «Πέταξε» το πρώτο ημίχρονο αλλά νίκησε τον Ατρόμητο 2-0

Από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ενα ξέσπασμα δύο λεπτών στάθηκε αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 2-0 και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου είχε βρεθεί πρόσκαιρα ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Οι Πειραιώτες αφού «πέταξαν» το πρώτο ημίχρονο άνοιξαν το σκορ με τον Ποντένσε στο 60′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σουντανί έκανε το 2-0. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, καθώς αποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη στο 67′.

Οι Πειραιώτες μπήκαν στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλουν το ρυθμό τους και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 17′ αλλά ο Μασούρας αστόχησε. Στο 36′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, αλλά το σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Μέγερι.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτα κυρίαρχος και συνέχισε να κυνηγά το γκολ. Στο 60′ ο Ποντένσε έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μετά από σουτ του Πορτογάλου κι ενώ η μπάλα κόντραρε στον Γούτα κατέληξε στα δίχτυα του Ατρόμητου κάνοντας το 1-0. Οι Πειραιώτες δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με σκόρερ τον Σουντανί.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 67′ όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Νταβιώτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος – Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Νάτσος, Χαρίσης

Κόκκινη: 67′ Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Σουντανί (81′ Γκερέρο), Μασούρας (56′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (70′ Μεριά).

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγερι, Ταλόσα (76′ Ενσικουλού), Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Χαρίσης, Κατράνης, Γαρουφαλιάς, Γιακουμάκης, Νταβιώτης (70′ Νάτσος), Μανούσος (81′ Ρόσα)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα σοκ στα 16 δεύτερα για ΠΑΟ, πρόκριση Προμηθέα στα ημιτελικά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: