Σε τραγωδία κατέληξε η διένεξη ενός ζευγαριού στο Σαν Ντιέγκο: Γονείς και παιδιά νεκρά…

Φωτογραφία EPA




Τρία αγόρια και οι γονείς τους σκοτώθηκαν κι άλλο ένα μικρό αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά όταν διαπληκτισμός του ζευγαριού ξέφυγε από κάθε έλεγχο και ο σύζυγος άνοιξε πυρ με πιστόλι μέσα στο σπίτι της οικογένειας χθες Σάββατο στο νοτιοανατολικό Σαν Ντιέγκο (Καλιφόρνια), γνωστοποίησε η αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι στη συνοικία Παραντάις Χιλς, όπου βρήκαν ένα αγόρι τριών ετών, τη μητέρα και τον πατέρα του νεκρούς νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Άλλα τρία αγόρια, πέντε, εννέα και ένδεκα ετών, διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα σε νοσοκομείο, όπου τα δύο υπέκυψαν, δήλωσε ο επικεφαλής της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης του Σαν Ντιέγκο, ο Ντέιβιντ Νίσλεϊτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν επιτόπου, μπόρεσαν να κοιτάξουν στο εσωτερικό [του σπιτιού] από ένα παράθυρο και διέκριναν ένα μικρό παιδί αιμόφυρτο», αφηγήθηκε ο Ματ Ντομπς, αξιωματικός της αστυνομίας.

Το τρίτο παιδί που διακομίστηκε σε νοσοκομείο υποβλήθηκε σε εγχείρηση, πρόσθεσε ο Ντομπς.

Αφού η μητέρα ζήτησε και κατάφερε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον σύζυγό της την Παρασκευή, το ζευγάρι λογόφερε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον των μελών της οικογένειάς του πριν να στρέψει το πιστόλι του στον εαυτό του, διευκρίνισε ο Ντομπς.

Η αστυνομία δεν δημοσιοποίησε τα ονόματα των θυμάτων.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, United States

«Προσγειωθείτε και αφήστε τις αριστερίστικες κορώνες» το μήνυμα Ομπάμα προς Δημοκρατικούς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: