Ρωσία: 19χρονος φοιτητής σκότωσε με όπλο έναν, τραυμάτισε τρεις και αυτοκτόνησε σε κολέγιο

Photo: @SputnikEllada. Τρεις νεαροί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο από τα πυρά του συμφοιτητή τους.




Ένας 19χρονος σπουδαστής φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού σε κολέγιο της πόλης Μπλαγκοβέσενσκ στην ανατολική Ρωσία. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Philenews.com, την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο άτομα – ανάμεσά τους και ο δράστης – ενώ τρεις άνθρωποι ακόμη τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν

Σύμφωνα με τη διεύθυνση της περιφέρειας Αμούρ του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, νεαρός άνδρας ειδοποίησε τις αρχές για το περιστατικό.Αφού έφτασαν στο σημείο, αστυνομικοί εντόπισαν έναν νέο άνδρα να κρατά όπλο.Ο άνδρας ζήτησε από τους αστυνομικούς να ανοίξουν πυρ, με τις αρχές να τον οδηγούν σε ένα δωμάτιο, επιτρέποντας έτσι την εκκένωση του κολεγίου από μαθητές και καθηγητές.

Διαμάχη με συμμαθητές

Ακολούθως ο δράστης αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι οποίες εκτιμούν – βάσει των προκαταρκτικών στοιχείων – ότι πριν τους πυροβολισμούς, προηγήθηκε διαμάχη μεταξύ συμμαθητών.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 19χρονος σπουδαστής του κολεγίου, ο οποίος έδρασε μόνος.

17 έως 20 ετών οι τραυματίες

Πέρα από τον δράστη, τη ζωή του έχασε ένας ακόμη 19χρονος, ενώ οι τραυματίες είναι 17, 19 και 20 ετών. Ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Με πληροφορίες από Philenews/sputniknews.gr

Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Νιού Χαμσάιρ: Δεν επιβεβαιώνονται αναφορές για θύματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: