“Θα πληρώσω την πινακίδα που κλώτσησα. Δεν υπάρχει δικαιολογία”, λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

O Γιάννης Αντετοκούμπο είπε πως συπάρχει πάντα πίεση και εκνευρισμός στο γήπεδο, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. File Photo: EPA, TANNEN MAURY




Το Μιλγουόκι επικράτησε της Οκλαχόμα Σίτι με 121-119 και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 7-3. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόδοσή του, για το σουτ του Μπρουκ Λόπεζ που έκρινε την αναμέτρηση αλλά και για την πινακίδα που κλώτσησε στο ημίχρονο.

Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το μεγάλο σουτ που σημείωσε ο Μπρουκ (Λόπεζ). Πολύ καλός σχεδιασμός της επίθεσης από τον προπονητή μου σε αυτή τη φάση. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι ακόμη και όταν δεν ξεκινάει καλά, να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να είμαι πιο επιθετικός και να παίζω πιο δυνατά. Αυτό έγινε και σήμερα, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμουν ικανοποιημένος με την απόδοσή μου».

“… ή θα σας δώσω μία των Μπακς”

Όσον αφορά στο περιστατικό με την πινακίδα είπε:
«Δεν υπάρχει δικαιολογία για μένα. Προφανώς θα πληρώσω για την πινακίδα ή μπορώ να σας δώσω μία των Μπακς όταν έρθετε στο Μιλγουόκι. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά μου. Στο μπάσκετ υπάρχει κάποιες φορές έντονος εκνευρισμός και συμβαίνουν αυτά».
Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολχερ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη μετά τον αγώνα: «Πάντα είναι σημαντική μια εκτός έδρας νίκη. Είμαι περήφανος για την φάση του σουτ που σημείωσε ο Μπρουκ. Τόσο γιατί ήταν εύστοχος, όσο και για την πάσα του Γιάννη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους συμπάικτες του».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέο ρεκόρ από τον Giannis: Πέμπτη σερί 30άρα με τους Μπακς εναντίον της Οκλαχόμα [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: