Πρότεινε δουλειά παρουσιαστή στον Έβο Μοράλες το τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today!

Δουλειά προσφέρει στον πρώην Πρόεδρο της Βολιβίας το RT. ΚΥΠΕ -EPA/PETER FOLEY




Η διευθύντρια σύνταξης του ρωσικού, διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου Russia Today πρόσφερε εργασία στον Έβο Μοράλες, ο οποίος μόλις αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την προεδρία της Βολιβίας έπειτα από τρεις εβδομάδες ταραχών που ακολούθησαν την επανεκλογή του.

«Προτείνω στον Μοράλες μια συναρπαστική δουλειά παρουσιαστή» στην ισπανική υπηρεσία του RT, έγραψε η Μαργκαρίτα Σιμονιάν στην εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων Telegram.

Χρηματοδοτούμενο από το ρωσικό κράτος, το τηλεοπτικό δίκτυο διαθέτει υπηρεσίες στα ρωσικά, τα αγγλικά, τα αραβικά, τα ισπανικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ θεωρούν ότι το RT είναι ένα μέσο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης της Μόσχας, κάτι που το τηλεοπτικό δίκτυο αρνείται, εξηγώντας ότι είναι μια ανεξάρτητη φωνή απέναντι στην κυριαρχία των δυτικών μέσων.

Κι άλλον πρόεδρο

Η Σιμονιάν, η οποία υπογράμμισε ότι ο Μοράλες δεν θα είναι ο πρώτος πρώην ηγέτης κράτους που εντάσσεται στο δυναμικό του, καθώς ο πρώην πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα ήδη παρουσιάζει μια εκπομπή λόγου στην ισπανική υπηρεσία του RT εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.
«Δεν παραπονιέται», διαβεβαίωσε η Σιμονιάν.

AFP via ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ε.Μ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις: Το Μεξικό προσφέρει άσυλο στον Έβο Μοράλες μετά την παραίτησή του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: