Παραιτήθηκε ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων: Βαθύτατη λύπη από Αναστασιάδη

File Photo: Ο Πρόεδρος Αναστασίαδης εξέφρασε ευγνωμοσύνη αλλά και θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Παπαδούρη τον οποίο χαρακτήρισε ως μια καταξιωμένη προσωπικότητα, για το έργο που έφερε εις πέρας. ΚΥΠΕ




Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Γιαννάκης Παπαδούρης.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εκφράζοντας την βαθύτατη του λύπη για την εξέλιξη αυτή.

Μιλώντας στο πλαίσιο της παρουσίασης, στο Προεδρικό Μέγαρο, της Εθνικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη των Ορεινών Κοινοτήτων Τροόδους, από τον ίδιο τον κ. Παπαδούρη, στην παρουσία Υπουργών και κοινοταρχών, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πως “θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη μου λύπη γιατί όπως ο ίδιος με έχει ενημερώσει για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας υπέβαλε την παραίτησή του παρά τις έντονες αντιρρήσεις μου”

Ο Πρόεδρος Αναστασίαδης εξέφρασε ευγνωμοσύνη αλλά και θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Παπαδούρη τον οποίο χαρακτήρισε ως μια καταξιωμένη προσωπικότητα, για το έργο που έφερε εις πέρας, σημειώνοντας πως αυτός μέσω συγκεκριμένων δράσεων έδωσε διαχρονικά απτά δείγματα γραφής για την ευρύτερη περιοχή των ορεινών κοινοτήτων του Τροόδους.

Τόνισε ακόμη πως η πολιτεία δεν θα είναι αγνώμων για τη σημαντική προσφορά του κ. Παπαδούρη στην πατρίδα μας.

Ο κ. Παπαδούρης ανέφερε, από την πλευρά του, μιλώντας κατά την παρουσίαση πως η παραίτησή του έγινε με γνώμονα το όφελος των ορεινών κοινοτήτων του Τροόδους.

Παραιτούμε λόγω ευθιξίας και αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά γιατί αυτή η στρατηγική που σχεδιάσαμε πρέπει να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, είπε ο κ. Παπαδούρης.

Είπε πως παραμένει στη διάθεση του γραφείου του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και εξέφρασε ετοιμότητα να παρουσιάσει τα αληθή στοιχεία για όλα όσα του καταλογίστηκαν “για εμένα χωρίς εμένα”, όπως είπε.

ΚΥΠΕ – Μαρία Κονιώτου –
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

ΟΗΕ: Την προσοχή στα ΜΟΕ και στις Τεχνικές Επιτροπές ζητά και από τις δύο πλευρές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: