Ομολογία Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οργανώσεις, κόμμα σφραγίδα του ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλά στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ, στον Ελληνικό Κόσμο, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Ρεπορτάζ Hellas Journal

Την ουσιαστική ομολογία ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε φάση απορρόφησης από το Κίνημα Αλλαγής έκανε η Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπή του έκτακτου συνεδρίου που θα πραματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο.

Μετά τις γενικές αναφορές για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Γεννηματά μπήκε στην ουσία και είπε μεταξύ άλλων:

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οργανώσεις βάσης και άρα δεν μπορεί να εκλέξει συνέδρους. Και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε τέτοιες οργανώσεις. Δεν θα κάνουμε βήματα πίσω

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν οι εκλεγμένοι του 2015 που παραμένουν ΠΑΣΟΚ, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που είχαν εκλεγεί το 2019 για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και τα μέλη της ΚΟΕΣ.

Όλοι γνώριζαν τον οδικό χάρτη και τα χρονοδιαγράμματα και άρα δεν μπορούν τώρα να διαμαρτύρονται.

Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος και οτιδήποτε άλλο αποτελεί διυσμό και αυτουπονόμευση. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με δύο παράλληλους μηχανισμούς. Δεν έχουμε τη δυνατότητα, το ανθρώπινο δυναμικό και τα μέσα.

Στη συνέχεια προχώρησε σε κριτική υψηλών τόνων σε όσους την αντιπολιτεύονται αναρωτώμενη αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να διαλυθεί το Κίνημα Αλλαγής καθώς ποιος δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ χωρίς Κίνημα Αλλαγής και το αντίθετο.

Τέλος, είπε ότι οι αντίθετες απόψεις είναι προσχηματικές και μετατρέπουν αυτονόητες επιλογές που έπρεπε να έχουν διεκπεραιωθεί αυτόματα, σε τεχνητή κρίση.

«Αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός που κερδίζει από την τεχνητή κρίση αυτή την ώρα», είπε.

«Απλώνω το χέρι σε όλους να σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί με τις διαφορές και τις διαφωνίες μας. Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Κίνημα Αλλαγής», κατέληξε η κυρία Γεννηματά.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: