Οι Αττικές Εκδόσεις εξαγόρασαν την The Toc Digital Media με 400.000 ευρώ

Στην εξαγορά της ιστοσελίδας TheToc προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις. Φωτογραφία thetoc.gr




Στην εξαγορά της “The Toc Digital Media” (www.thetoc.gr και www.womantoc.gr) έναντι του ποσού των 399.900,97 ευρώ προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά, στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

Ειδικότερα, στα πλαίσια υλοποίησης της ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, στις 12/11/2019, προχώρησε στην εξαγορά εκατόν ογδόντα τριών χιλιάδων διακοσίων τεσσάρων (183.204) κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας “THE TOC DIGITAL MEDIA YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.”, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων ενενήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων Ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (399.900,97€), χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας “THE TOC DIGITAL MEDIA YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.” είναι η λειτουργία και εκμετάλλευση των ιστοσελίδων www.thetoc.gr και www.womantoc.gr.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: