Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια: Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή

Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια. Φωτογραφία via OPEN TV




ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Σε εξέλιξη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί, νέα επιχείρηση της αστυνομίας στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, όπου αργά χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διενεργούνται έρευνες σε χώρους του κτιρίου που εκτιμάται ότι αποτελούσαν “ορμητήρια” για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως διευκρίνισε το κανάλι OPEN, η επιχείρηση δεν αφορά πρόσφυγες ή μετανάστες, αλλά έχει σχέση με τις συλλήψεις που έκανε χθες η αστυνομία στη διάρκεια της πορείας για να τιμηθεί η 17η Νοέμβρη, όταν τα ελληνικά νιάτα αντιστάθηκαν και αντιμετώπισαν πρόσωπο και πρόσωπο το στρατό της χούντας.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι, α ξημερώματα, στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στη λεωφόρο Λαυρίου.

Oι δράστες έριξαν τις μολότοφ στο οδόστρωμα κοντά στην σκοπιά και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Από την επίθεση δεν προκλήθηκαν ζημιές. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τριών ατόμων.

Φωτογραφία via OPEN TV

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε τις πρωινές ώρες στην οδό Στουρνάρη, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι OPEN. Συμμετέχουν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ.

Στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ συμμετέχει και εισαγγελέας.

Όπως διευκρίνισε το κανάλι, η επιχείρηση δεν αφορά πρόσφυγες ή μετανάστες, αλλά έχει σχέση με τις συλλήψεις που έκανε χθες η αστυνομία στη διάρκεια της πορείας για να τιμηθεί η 17η Νοέμβρη, όταν τα ελληνικά νιάτα αντιστάθηκαν και αντιμετώπισαν πρόσωπο και πρόσωπο το στρατό της χούντας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν “βαρύ οπλισμό”, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το OPEN, στο ίδιο κτίριο που χθες οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει δύο διαδηλωτές με πολεμοφόδια, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν συγκεκριμένο διαμέρισμα για την πιθανότητα ύπαρξης οπλοστασίου.

28 συλλήψεις, 41 προσαγωγές και δύο αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: