Μόνο 50 νεαροί υποδέχθηκαν τον Ερντογάν στην Ουάσιγκτον: Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας έφτασε στην Ουάσιγκτον ο Ταγίπ Ερντογάν. Φωτογραφία Hellas Journal




Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, έφτασε στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο ξενοδοχείο Willard της Ουάσιγκτον ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Τον υποδέχθηκαν 50 περίπου άτομα που κρατούσαν τουρκικές σημαίες και υμνούσαν τον Ταγίπ Ερντογάν και την τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία. Ο Τούρκος πρόεδρος χαιρέτησε τους υποστηρικτές του από το παράθυρο του ξενοδοχείου και ο πρέσβης της Τουρκίας την Ουάσιγκτον είπε στους Τούρκους υποστηρικτές του Ερντογάν ότι “τους ευχαριστεί από την καρδιά του” για την υποδοχή.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Έγινε γνωστό ότι ο  πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον κατηγόρησε την κόρη και τον γαμπρό του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ κατά τη διάρκεια ιδιωτικής ομιλίας την περασμένη εβδομάδα, στο Μαϊάμι. Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

Υποστήριξε ότι η προσέγγιση του πρώην αφεντικού του και της αμερικανικής πολιτικής για την Τουρκία γίνεται με προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα, σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που ήταν παρόντες σε αυτή την ιδιωτική ομιλία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Πως οι γαμπροί του Ερντογάν και του Τραμπ τους έφεραν κοντά: Μία “ύποπτη” και ανάρμοστη σχέση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: