Με Κάντιλακ ο Ακιντζί στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς της 15ης Νοεμβρίου

File photo: O πρώην κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία των συνταξιούχων αξιωματικών στρατού της Τουρκίας βρίσκονται στα κατεχόμενα ενόψει των εορτασμών για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου και όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, συναντήθηκαν σήμερα με τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Η είδηση ωστόσο που έχει κάνει αίσθηση και αναμεταδόθηκε σε τ/κ ιστοσελίδες από την εφημερίδα Χακίν Σεσί, είναι ότι ο Ακιντζί για πρώτη φορά φέτος δεν θα χαιρετίσει τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί για την παρέλαση, από στρατιωτικό όχημα – όπως έκαναν όλοι οι κατοχικοί ηγέτες και ο ίδιος μέχρι πέρυσι – αλλά από μια Κάντιλακ.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για ένα αυτοκίνητο – αντίκα, τύπου Κάντιλακ και αυτό διαπιστώθηκε στην χθεσινή πρόβα που έγινε στο χώρο όπου θα γίνει η παρέλαση την Παρασκευή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, επικαλούμενη την Χαλκίν Σεσί, στην πρόβα ως το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τον «πρόεδρο» – όπως αναφέρεται ο κατοχικός ηγέτης – εμφανίστηκε όχι ένα στρατιωτικό τζιπ αλλά μια παλαιού τύπου Κάντιλακ.

ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΟΑ/ΑΧΡ

 

Παπαδόπουλος: Πιστεύει ο κ. Αναστασιάδης σε πολιτική πρόκλησης κόστους για Τουρκία;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: