Λύτρωση στο 93΄ για την ΑΕΚ: Νίκησε με ανατροπή τον Ατρόμητο 3-2 στο ΟΑΚΑ

Στις καθυστερήσεις το γκολ της ΑΕΚ με το οποίο νίκησε τον Ατρόμητο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20΄, ισοφαρίστηκε στο 89΄, όμως τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος σημείωσε δύο γκολ, το νικητήριο στο 90+3΄, και έτσι η Ένωση ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης της Super League μετά από 9 αγωνιστικές.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν στο σκορ στο 20΄. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο Μανούσος εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρούτσος σε ανατροπή του από τον Οικονόμου.

Ο Τσιντώτας απέκρουσε, αλλά ο εκτελεστής του πέναλτι πρόλαβε τους αμυντικούς και έγραψε το 0-1. Στο 62΄ η ΑΕΚ ισοφάρισε όταν, από σουτ του Ολιβέιρα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Μανδά για να καταλήξει στα δίχτυα (αυτογκόλ).

Στο 71΄ ο νεαρός Μανδάς υπέπεσε σε τραγικό σφάλμα, χαρίζοντας ουσιαστικά στον Πορτογάλο ακόμα ένα γκολ και στην ΑΕΚ το προβάδισμα. Στο 89΄ ο Ανδρούτσος ισοφάρισε με προβολή από κοντά, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολιβέιρα έγραψε το 3-2 μετά από κόρνερ του Λόπες και κεφαλιά του Μάνταλου.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Μάνταλος – Ταλόχα, Χαρίσης, Ραούλ Μπαένα, Ανδρούτσος

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (81΄ Γαλανόπουλος), Βέρντε (67΄ Αλμπάνης), Ντέλετιτς (59΄ Μάνταλος), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ραούλ Μπαένα (48΄ λ.τρ. Στρούγγης), Μανούσος (77΄ Πέτρος Γιακουμάκης), Ενσικουλού (68΄ Ρόσα), Βέλλιος

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Εννιά αγώνες χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός: Στο 1-1 το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: