Λέσβος: Παρουσία του ΥΦΕΘΑ oι εορτασμοί για τα 107 χρόνια απελευθέρωσης του νησιού

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της νήσου, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019. Photo: Γραφίο Τυπου ΥΠΕΘΑ




Στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 107 χρόνων από την απελευθέρωση της νήσου, παρέστη ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ο κ. Στεφανής παρέστη στη Θεία Δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου, στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων και παρακολούθησε παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το παράκτιο περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού Τ/Κ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», καθώς και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος 618.

Τέλος παρέστη στην ετήσια εκδήλωση για την 107η επέτειο της απελευθέρωσης της Λέσβου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και επισκέφθηκε την έκθεση με τη συλλογή του Παύλου Κουντουριώτη, που φιλοξενείται στο φουαγιέ του Θεάτρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη επιχείρηση αντιτρομοκρατικής σε Αττική: Καλάσνικοφ, εκρηκτικά και 3 συλλήψεις

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: