Κίπρις ποστασί: Στο ιστορικό ξενοδοχείο Adlon Kempinski η Τριμερής για το Κυπριακό

Το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιηθεί η Τριμερής,σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Photo via Facebook, @Hotel.Adlon.Kempinski




Στις 19.00 στο γνωστό ξενοδοχείο Adlon Kempinski, δίπλα από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, θα πραγματοποιηθεί η άτυπη τριμερής συνάντηση του ΓΓ του ΟΗΕ με τους δύο ηγέτες, την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κίπρις ποστασί.

Η συνάντηση θα είναι στο πλαίσιο δείπνου και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, που επικαλείται το δημοσίευμα, η διάρκειά του αναμένεται να είναι μακρά.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το τελευταίο δείπνο στο Κραν Μοντάνα, στις 6 Ιουλίου 2017 διήρκεσε 8 ώρες και είχε τελειώσει στις 3 τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου.

  • Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο που θα πραγματοποιηθεί η τριμερής είναι από τα πλέον ιστορικά όχι μόνο του Βερολίνου, αλλά της Ευρώπης και πως χτίστηκε το 1907, ισοπεδώθηκε σχεδόν το 1945 κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι το 1984 λειτουργούσε μόνο το μέρος που είχε διασωθεί, ενώ εκείνη την χρονιά ξεκίνησε η αναστήλωση και ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1997.

Η Κίπρις ποστασί σημειώνει ότι στην ίδια αλυσίδα ξενοδοχείων ανήκε και το ξενοδοχείο όπου έγιναν οι συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
21/11/2019

Ενημερώνεται σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας για την έκθεση καλών υπηρεσιών εν όψει Τριμερούς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: