Καταθέτει για τρίτη ημέρα ο Φρουζής στην προανακριτική: Με ποια πολιτικά πρόσωπα συναντήθηκε

File Photo: Ο πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis. ΑΠΕ ΜΠΕ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή για τρίτη ημέρα η κατάθεση του ο πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Χθες Πέμπτη προηγήθηκε μία μαραθώνια κατάθεση, κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν έχε κληθεί ποτέ από τους εισαγγελείς για να καταθέσει και ότι δεν του έχει δοθεί ποτέ αντίγραφο της δικογραφίας. Επίσης ο κ. Φρουζής άφησε πολλές αιχμές κατά της Ελένης Τουλουπάκη.

Σε ότι αφορά τις συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα, δήλωσε πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ ότι τον Ανδρέα Λοβέρδο τον συνάντησε μια φορά στο προαύλιο υπουργείου, παρουσία πολλών ανθρώπων και δεν πρόλαβε καν να τον χαιρετήσει. Ο κ. Φρουζής αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του με πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως είπε συναντήθηκε με τον Γιώργο Σταθάκη τρεις φορές και πολλές με τον Ανδρέα Ξανθό, καθώς και με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, αντίγραφο της κατάθεσης στην προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή αναμένεται να ζητήσουν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που ερευνούν τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν για την διερεύνηση της υπόθεσης της φαρμακοβιομηχανίας.

Hellas Journal

Υπόθεση Novartis: Την κατάθεση Φρουζή από τη Βουλή θα ζητήσει ο Άρειος Πάγος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: