Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία μετά τις 10 πμ στην Αττική εκτός από τον Δ. Μεγαρέων

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑ




Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία έως τις 10 το πρωί σε όλη την Αττική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.

Στην πρώτη ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφερόταν: «Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά  τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων».

Με νεότερη ανακοίνωση η Περιφέρεια γνωστοποίησε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.00.

Στη δεύτερη ανακοίνωση σημειώνεται: «Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και μετά την ενημέρωση της ΕΜΥ για σταδιακή εκτόνωση των καιρικών φαινομένων κανονικά η λειτουργία όλων των σχολείων μετά τις 10 π.μ στην Αττική εκτός από τον Δήμο Μεγαρέων που θα παραμείνουν κλειστά.

Με βάση την ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σταδιακή εκτόνωση των εντόνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όλα τα σχολεία, εκτός από εκείνα του δήμου Μεγαρέων, θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.

Στον δήμο Μεγαρέων λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή, για την ασφάλεια των παιδιών, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, και στα δύο ρεύματα [videos, photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: