Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Καλή η 50άρα (η 2η του!) αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη»[video]

File Photo: Ο «Greek Freak» στον αγώνα με τη Γιούτα σημείωσε: 50 πόντους (14/23 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 13/19 βολές), ενώ είχε επίσης και 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 0 (!) λάθη. @praktoreiosport




Χωρίς αντίπαλο ήταν στη χθεσινή νίκη του Μιλγουόκι επί της Γιούτα με 122-118 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 50 πόντους (14/23 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 13/19 βολές), ενώ είχε επίσης και 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 0(!) λάθη. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης είπε τα εξής:

Προσπαθώ να βελτιώνομαι

«Δεν θα πω ψέμματα. Πολύ ωραίο ματς και η δεύτερη 50άρα στη καριέρα μου. Το γεγονός ότι είχε και μηδέν λάθη ακόμα καλύτερο. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι οι αντίπαλοι σημείωσαν 21 τρίποντα και εμείς σαν ομάδα καταφέραμε να είμαστε μέσα στο ματς και στο τέλος να το κερδίσουμε. Παλέψαμε πολύ και στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες. Εχουμε 8 σερί νίκες και μπορούμε να τις κάνουμε ακόμη περισσότερες».

Όσον αφορά στο συμπάικτη του, Μπρουκ Λόπεζ και τη συνεισφορά του κυρίως στον αμυντικό τομέα, είπε: «Πέρυσι σοκαρίστηκα που δεν επιλέχθηκε σε καμία από τις 3 καλύτερες αμυντικές πεντάδες. Είναι πάντα εκεί, στο κέντρο της άμυνας και όποτε γίνεται λάθος το καλύπτει. Με το μπλοκ που έκανε στο τέλος, μας έδωσε το παιχνίδι. Τα έκανε αυτά πέρυσι, τα κάνει και φέτος και δεν βλέπω κανένα λόγο να μην είναι στους κορυφαίους 15 αμυντικούς στο τέλος της χρονιάς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέα 30αρα και ρεκόρ καριέρας στα δίποντα από Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Χοκς [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: