Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν υπήρξε φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ, δεν επένδυσα καμία ελπίδα στον Τσίπρα

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, στο Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




« Το 2021 είναι πιο σημαντικό από το 2004 είναι μια υπόθεση τόσο μεγάλη που μας ξεπερνάει», δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, η οποία έκρυβε βεβαίως και άλλες πιο ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Όπως ας πούμε την πρώτη δημόσια αποτίμησή της για την κυβέρνηση ΝΔ: «Σαν πολίτης βλέπω μια κυβέρνηση που ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, προετοιμασμένη, αλλά ‘αρχή άνδρα δείκνυσι’….», είπε.

Αλλά και την αναφορά της, αρκετά εκτενής , για το επί πολλά έτη… θρυλούμενο φλερτ της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά ερωτηθείσα απάντησε:

«Προσωπικά δεν επένδυσα καμία ελπίδα στον Τσίπρα και δεν υπήρξε κανένα φλερτ. Εξελέγη ως πρωθυπουργός και όταν μου ζητήθηκε και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να βοηθήσω τη χώρα να σταθεί σωστά προς τα έξω, το έκανα (…) Δεν υπήρξε φλερτ, ποτέ δεν περίμενα τίποτα, ουσιαστικά προσπάθησα να βοηθήσω τον Τσίπρα.

Μου είχε πει τότε ο Κλίντον ότι θα γινόταν μια ειδική παρουσία της Ελλάδας και επειδή είχε ακυρωθεί η επίσκεψή του στη χώρα μας –και αυτό ήταν λάθος της κυβέρνησης Τσίπρα– μου ζήτησε να του πάω τον πρωθυπουργό που θα εκλεγεί. Εξελέγη ο κύριος Τσίπρας, βοήθησα να πάει ο κύριος Τσίπρας. Αλλά είμαι η μόνη τότε, πόσα εκατομμύρια Έλληνες αισθανόμασταν ότι η Ελλάδα πρέπει να βρει το δρόμο της».

Σημειωτέον ότι η πρόεδρος της «Ελλάδας 2021», είναι από την Πέμπτη, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, και πάλι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας.

Αφορμή για τον φορολογικό αυτό επαναπατρισμό, οι ενστάσεις που ακούστηκαν ότι «δεν μπορεί να ηγείται αυτής της προσπάθειας όσο είναι φορολογικός κάτοικος Ελβετίας». Ετσι η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε πλέον τα χαρτιά της και εφεξής θα φορολογείται ξανά στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μπήκε στον θαυμαστό κόσμο των social media: Άνοιξε λογαριασμό στο twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: