Γεννηματά για Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: “Τέλος η ενδοσκόπηση, ως εδώ το αυτομαστίγωμα”

File photo: Η Φώφη Γεννηματά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής προαναγγέλλει σκληρή στάση έναντι όσων την αμφισβητούν με άρθρο της στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει χαρακτηριστικά: “Στο Συνέδριο βάζουμε τέρμα στην εσωστρέφεια! Ως εδώ η ελαστικότητα στο σεβασμό των αποφάσεων και της στρατηγικής μας. Ως εδώ η ενδοσκόπηση και το αυτομαστίγωμα!”.

Η Φώφη Γεννηματά επισημαίνει ότι με το Συνέδριο «οφείλουμε με υπευθυνότητα να υλοποιούμε βήμα-βήμα τις αποφάσεις που ψηφίζουμε, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, πισωγυρίσματα και ατομικές ή μικροκομματικές ανασφάλειες» και τονίζει: «Το ΠΑΣΟΚ ήταν ιστορικά, είναι σήμερα και θα είναι πάντα Κίνημα Αλλαγής».

Όπως αναφέρει σχετικά με το μέλλον του φορέα, «το ΠΑΣΟΚ θα μείνει στο φυσικό του χώρο και θα είναι η ψυχή και ο πυλώνας του Κινήματος Αλλαγής».

“Είμαστε έτοιμοι, για μια ακόμη φορά, όλοι μαζί, να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός. Το χρωστάμε στους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που επιμένουν να κρατούν άσβεστη τη σπίθα της Αλλαγής μέσα στα χρόνια, παρά τις μπόρες.

Στους συντρόφους που είδαν το ΠΑΣΟΚ να συρρικνώνεται στο όριο εισόδου στη Βουλή, άντεξαν τους προπηλακισμούς, τις συκοφαντίες, τη λάσπη και έβαλαν πλάτη για να σταθεί η πατρίδα όρθια στις πιο δύσκολες ώρες”, αναφέρει στο άρθρο της η κ. Γεννηματά

Μόνο ΠΑΣΟΚ ή γεια σου ΠΑΣΟΚ: Με ποιους (και τι) θα μείνει η Φώφη μετά το συνέδριο

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: