Εννιά αγώνες χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός: Στο 1-1 το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο

Από τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ




Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν, προηγήθηκαν στο 18′ με τον Μαρσιάλ, αλλά η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε με πέναλτι του Μπαράλες στο 39ο λεπτό.

Στο 18ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ. Τότε ύστερα από κόρνερ του Λουσέρο από τα αριστερά, ο Μαρσιάλ με τη κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε ν’ αντιδράσει, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων και τα κατάφερε στο 39′.

Γύρισμα του Βλάχου (μετά από ωραίο άνοιγμα παιχνιδιού από τον Μουνάφο) από τα δεξιά και ο Καπίγια από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα εκτός, αλλά είχε προηγηθεί αντικανονικό μαρκάρισμα του Μαρσιάλ. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μπαράλες εκτέλεσε άψογα το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Γιαννακόπουλου.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά στημένη άμυνα του Αστέρα. Είχε κάποια σουτ, αλλά στην ουσία δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και έτσι έμεινε πάλι χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ντάλσιο, Αριγίμπι – Μουνάφο, Ριέρα, Τασουλή.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίεντσεντ, Ταχάρ (66′ Τσιγγάρας), Μιμίτο (76′ Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας, Μπαΐροβιτς (60′ Γκμπολί).

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (72′ Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (90′ Σίτο), Καπίγια, Μπαράλες (80′ Χαουρέγκι).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ρατσιστικά συνθήματα για Μπαλοτέλι από οπαδούς της Βερόνα: Διέκοψε τον αγώνα ο διαιτητής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: