Εκθαμβωτικές η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η κόρη της Κάρις σε καμπάνια του Fendi [photos, video]

File Photo: Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της Κάρις Ντάγκλας κατά τη διάρκεια διαφημιστικής καμπάνιας για τον οίκο Fendi. Photo via Instagram, @L’Officiel Thailand




Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η κόρη της, Κάρις Ντάγκλας, πρωταγωνιστούν μαζί σε νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Fendi.

Μητέρα και κόρη ολόιδιες, είναι εκθαμβωτικές στην πρώτη καμπάνια #MeandMyPeekaboo για την τσάντα Peekaboo του ιταλικού οίκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

FAMILY AFFAIR ภาคต่อของความผูกพันจากรุ่นสู่รุ่น ที่ส่งต่อผ่านความรักแบบไร้กาลเวลาของกระเป๋า Peekaboo ยิ่งใหญ่อีกครั้ง เมื่อ Fendi ได้ สาวสวยไอคอนแห่งฮอลลีวู้ด อย่าง Catherine Zeta Jones และลูกสาวคนสวย Carys Douglas มาแสดงนำในวิดีโอ #MeAndMyPeekaboo ใหม่ล่าสุด โดยทั้งคู่ใช้เวลาแห่งความสุขร่วมกันในกรุงโรม เต้นรำและเดินเล่นภายในอาคารโบราณสไตล์โรมัน และรูปปั้นสวยที่ล้อมรอบ Palazzo Della Civiltà Italiana อาคารสำนักงานใหญ่ของ FENDI พร้อมกับกระเป๋า Fendi Peekaboo หลากสไตล์ บทสนทนาแห่งความรักของแม่และลูก #LOfficielThailand #LOfficielMode #FendiPeekaboo #Fendi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Officiel Thailand (@lofficielthailand) στις

Το brand κυκλοφόρησε επίσης στιγμιότυπα από τα παρασκήνια με τις Κάθριν Ζέτα Τζόουνς 50 ετών και την 16χρονη Ντάγκλας να φωτογραφίζονται στην κιονοστοιχία, στο Palazzo Altemps, στη Ρώμη.

Σε μία από τις εμφανίσεις μητέρα και κόρη φορούν λευκό και μαύρο, η Ζέτα Τζόουνς πουκάμισο και παντελόνι και η Κάρις Ντάγκλας t-shirt και φούστα, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα χορεύουν μπροστά στην κάμερα και αγκαλιάζονται.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Voguefashionnow 沒想到凱薩琳麗塔瓊斯的女兒也長這麼大了? 曾獲得奧斯卡最佳女配角獎的 @catherinezetajones 與心愛的女兒 @carys.douglas 帶著 FENDI經典 Peekaboo 包款來到羅馬,體驗這座永恆之城。 兩人秉持著日常不變的儀式,優雅地漫步在羅馬極具歷史價值的Palazzo Altemps 柱廊底下,漫步在FENDI 羅馬總部 Palazzo Della Civiltà Italiana的精美雕像之間,營造古典與現代之間的對話,Peekaboo 包款成為畫面中的主角。 #Fendi #MeAndMyPeekaboo #FendiPeekaboo #catherinezetajones #carysdouglas ?#sandyis3d

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Taiwan (@voguetaiwan) στις

Η Κάρις Ντάγκλας είναι το μικρότερο παιδί της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο τον Ντίλαν, 19 ετών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
03/11/2019

Η Λέιντι Γκάγκα θα υποδυθεί τη Μαύρη Χήρα του δολοφονηθέντος κληρονόμου του οίκου Cucci

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: