Δεν αποσύρουμε τους βουλευτές μας, λέει ο Βούτσης για την προανακριτική Παπαγγελόπουλου [video]

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» για την προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. ANT1




Για την προανακριτική επιτροπή που εξετάζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την απαίτηση της πλειοψηφίας για αποχώρηση των Δημήτρη Τζανακόπουλο και Παύλο Πολάκη από αυτήν μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1.

  • Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ακατανόητο» το να αποφασίζει η πλειοψηφία για τους μάρτυρες της άλλης πλευράς και σημείωσε πως είναι «έωλα τα επιχειρήματα ότι κάποιοι ήταν μάρτυρας, δε θα μπορούσαν να είναι μέλη του».
  • «Τόσο ο Πολάκης, όσο και ο Τζανακόπουλος δε θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν», εκτίμησε.

Ο Νίκος Βούτσης χαρακτήρισε «αδιανόητη κοινοβουλευτικά την εμμονή» για αντικατάσταση των δύο βουλευτών.

  • Είπε ότι είναι «σαφές ότι δεν αποσύρουμε τους βουλευτές μας και σίγουρα δε θα σταλούν άλλοι για να τους αντικαταστήσουν», απάντησε ερωτηθείς στο αν θα υπάρξει αντικατάσταση των δύο. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο.

Όσο αφορά στο έγγραφο που δημοσιεύει η Καθημερινή, για την υπόθεση Novartis, ο Νίκος Βούτσης χαρακτήρισε «επικουρικό το έγγραφο, το οποίο αποδεικνύει ότι δε θα μπορούσε να υπάρξει σκευωρία».

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι όπως ζητούμε αλληλεγγύη στο προσφυγικό από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι θα πρέπει να την δείξουν οι κάτοικοι της ηπειρωτικής Ελλάδας και προς τους κατοίκους των νησιών, με την ισομερή κατανομή των πληθυσμών.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

Ο κ. Τασούλας λειτούργησε ως πρόεδρος της πλειοψηφίας σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: